Mladi vozač pijan ludovao u Novom Marofu, policiji predao marihuanu Foto: Pexels/ilustracija

Mladi vozač pijan ludovao u Novom Marofu, policiji predao marihuanu

Varaždinske vijesti | 2.4.2024. u 12:34h | Objavljeno u Crna kronika

U nedjelju, 31. ožujka oko 1.30 sati u Zagorskoj ulici u Novom Marofu dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom.

- Mladić starosti 21 godinu upravljao je osobnim vozilom u svojstvu mladog vozača pod utjecajem alkohola od 0,52 promila i u vrijeme kada mu je vozačka dozvola poništena zbog prikupljenih negativnih bodova. Prilikom skretanja brzinu kretanja vozila nije prilagodio uvjetima na kolniku te je došlo do zanošenja vozila i udara u rubnik prometnog otoka, a potom u metalni stup na kojem su se nalazili prometni znakovi - priopćili su iz policije.

U prometnoj nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba, već je nastala materijalna šteta.

- Prilikom postupanja policijskih službenika 21-godišnjak im je dragovoljno predao zelenu biljnu materiju nalik na opojnu drogu marihuanu ukupne težine 7 grama i ručno motanu cigaretu sa sadržajem zelene biljne materije nalik na drogu marihuanu. S obzirom da je navedeni višestruki počinitelj prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, uhićen je i priveden u PP Novi Marof. Doveden je sucu Prekršajnog odjela Općinskog suda u Varaždinu. Nakon saslušanja je pušten na slobodu - izvijestili su iz PU varaždinske.