Lopovi u pohodu - ukrali agregat, trimer, novčanik, oružje... Foto: Pixabay / ilustracija

Lopovi u pohodu - ukrali agregat, trimer, novčanik, oružje...

Varaždinske vijesti | 28.6.2021. u 15:50h | Objavljeno u Crna kronika

Policijska uprava varaždinska izvijestila je o provalama i krađama koje su se dogodile proteklih dana.

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su kaznenu prijavu muškarca starosti 74 godine, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj od 25. do 26. lipnja u Tomaškovićevoj ulici u Jalkovcu provalio u alatnicu iz koje je otuđio agregat za struju i trimer. Visina materijalne štete procjenjuje se na više tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su kaznenu prijavu 29-godišnjaka, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj 26. lipnja u popodnevnim satima u Ludbreškoj ulici u Varaždinu na parkiralištu provalio u osobno vozilo iz kojeg je otuđio novčanik sa dokumentima novcem. Visina materijalne štete procjenjuje se na više tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su kaznenu prijavu 72-godišnjaka, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj 26. lipnja u večernjim satima provalio u kuću, gdje je iz nezaključanog metalnog ormara otuđio devet komada raznog oružja i više komada streljiva. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko desetaka tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Označeno u