Lopovi s terase ukrali rasvjetu, u Gornjem Knegincu provaljeno u više poduzeća Foto: Pixabay / ilustracija

Lopovi s terase ukrali rasvjetu, u Gornjem Knegincu provaljeno u više poduzeća

Varaždinske vijesti | 16.6.2021. u 09:18h | Objavljeno u Crna kronika

Policijska uprava varaždinska izvijestila je o nekoliko provala i krađa koje su se dogodile prethodnih dana.

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su kaznenu prijavu 41-godišnjaka, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj od 5. do 15. lipnja u ulici Dravski nasip u Varaždinu s terase vikendice otuđio nekoliko komada rasvjetnih tijela. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su kaznenu prijavu odgovorne osobe jednog poduzeća, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj 15. lipnja tijekom noći u Ulici Mavra Schlengera u Gornjem Knegincu provalio u prodajni prostor i uredske prostorije poduzeća iz kojih je otuđio novac. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su kaznenu prijavu odgovorne osobe jednog poduzeća, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj 15. lipnja tijekom noći u Ulici Mavra Schlengera u Gornjem Knegincu provalio u prodajni prostor i uredske prostorije dva poduzeća. Visina materijalne štete kao i otuđeni predmeti utvrdit će se naknadno. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Označeno u