LOPOVI NE MIRUJU Provala u vikendicu u Kelemenu, kafić u Vinici, kuću u Vrtlinovcu... Foto: pexels/ilustracija

LOPOVI NE MIRUJU Provala u vikendicu u Kelemenu, kafić u Vinici, kuću u Vrtlinovcu...

vv | 5.12.2022. u 18:48h | Objavljeno u Crna kronika

U petak, 2. prosinca u jednoj trgovini u Varaždinu, nepoznati počinitelj je otuđio nekoliko parfema. Visina materijalne štete procjenjuje se na više od tisuću kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su prijavu 53-godišnjakinje, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj, od 1. do 2. prosinca u Kelemenu, provalio u vikend kuću, iz koje je otuđio harmoniku, televizor i alkoholna pića. Visina materijalne štete procjenjuje se na oko 20.000 kuna. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

U vremenu od 2. do 3. prosinca nepoznati počinitelj je provalio u jedan ugostiteljski objektu u Vinici i otuđio novac i cigarete. Visina materijalne štete procjenjuje se na preko tisuću kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

U vremenu od 1. do 3. prosinca nepoznati počinitelj je u Vrtlinovcu provalio u kuću u vlasništvu 58-godišnjaka i otuđio nakit. Visina materijalne štete procjenjuje se na oko tisuću kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Označeno u