Lopovi bez godišnjeg odmora: Krađe u Varaždinu i Trnovcu Bartolovečkom Foto: VV arhiva / ilustracija

Lopovi bez godišnjeg odmora: Krađe u Varaždinu i Trnovcu Bartolovečkom

I.D./Varaždinske vijesti | 20.7.2018. u 09:58h | Objavljeno u Crna kronika
Ljekarne VŽŽ

Varaždinska je policija izvijestila o provalama i krađama koje su se proteklih dana dogodile na području Varaždinske županije.

Tijekom noći s 18. na 19. srpnja nepoznati je počinitelj provalio u ugostiteljski objekt u Športskoj ulici u Varaždinu te iz kase i aparata za prodaju cigareta otuđio novac. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela.

Od 17. do 19. srpnja u Trnovcu Bartolovečkom nepoznati je počinitelj provalio u kuću u vlasništvu 32-godišnjakinje i otuđio novac i zlatni nakit. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju otkrivanja počinitelja ovog kaznenog djela.

Jučer, 19. srpnja, oko 12 sati, u trgovini u Gospodarskoj ulici u Varaždinu, nepoznati je počinitelj okrao 42-godišnjakinju. Navedeni je iskoristio kraću odsutnost vlasnice te iz kolica za kupovinu, otuđio novčanik s novcem i osobnim i bankovnim dokumentima. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Od ostalih događaja, tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave varaždinske zabilježena su dva prekršaja protiv javnog reda i mira i to u oba slučaja u Varaždinu.

Označeno u