Lopovi bez godišnjeg odmora: Diljem županije provale i krađe Foto: ilustracija

Lopovi bez godišnjeg odmora: Diljem županije provale i krađe

Varaždinske vijesti | 21.6.2021. u 20:14h | Objavljeno u Crna kronika

Policijska uprava varaždinska izvijestila je o krađama i provalama koje su se dogodile prethodnih dana.

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su kaznenu prijavu muškarca starosti 40 godina, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj 18. lipnja na prostoru Dravskih bazena u Varaždinu iskoristio nepažnju njegovog 12-godišnjeg sina i iz ruksaka mu otuđio mobitel. Visina materijalne štete procjenjuje se na dvije tisuće kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijski službenici Policijske postaje Novi Marof zaprimili su kaznenu prijavu muškarca starosti 56 godina, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj 18. lipnja u Topličici provalio u kuću iz koje je otuđio novac. Visina materijalne štete procjenjuje se na više stotina kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su kaznenu prijavu odgovorne osobe jedne trgovine, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj 18. lipnja u Ulici Augusta Šenoe u Varaždinu iskoristio nepažnju djelatnice i iz trgovine otuđio jedne sunčane naočale. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su kaznenu prijavu odgovornih osoba dvaju kioska, kojom prijavljuju da je nepoznati počinitelj 20. lipnja u Hallerovoj ulici u Varaždinu provalio u dva kioska za prodaju svijeća. Visina materijalne štete kao i otuđeni predmeti utvrdit će se naknadno. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su kaznenu prijavu 72-godišnje žene, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj 19. lipnja u večernjim satima u Cvjetnoj ulici u Trnovcu provalio u kuću. Visina materijalne štete kao i otuđeni predmeti utvrdit će se naknadno. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Označeno u