Lopovi aktivni širom županije, provaljeno i u školu u Gornjem Ladanju Foto: ilustracija

Lopovi aktivni širom županije, provaljeno i u školu u Gornjem Ladanju

I.D./Varaždinske vijesti | 23.5.2016. u 11:02h | Objavljeno u Crna kronika

Policijska uprava varaždinska izvijestila je o provalama koje su se dogodile u proteklom razdoblju.

Tako je u razdoblju od 10. do 20. svibnja u mjestu Slivarsko nepoznati počinitelj provalio u kuću vlasništvo 57-godišnjaka u kojoj je porazbacao stvari i uništio dio inventara. Visina materijalne štete će se utvrditi naknadno.

Od 17. do 21. svibnja u mjestu Lukačevec Toplički, nepoznati je počinitelj provalio u šupu vlasništvo 51-godišnjaka, iz koje je otuđio motorni trimer i nekoliko litara benzina. Materijalna šteta se procjenjuje na više stotina kuna.

Od 19. do 20. svibnja u Školskoj ulici u Gornjem Ladanju, nepoznati je počinitelj provalio u područnu školu u kojoj je porazbacao stvari. Visina materijalne štete će se utvrditi naknadno.

U petak, 20. svibnja u mjestu Varaždin Breg, nepoznati je počinitelj provalio u obiteljsku kuću vlasništvo 27-godišnjaka, u kojoj je porazbacao stvari i otuđio više desetaka tisuća kuna.

Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju počinitelja ovih kaznenih djela.

Od ostalih događaja, tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave varaždinske zabilježena su četiri prekršaja protiv javnog reda i mira i to u Kučanu Ludbreškom, Natkrižovljanu, Benkovcu i Donjem Vratnu, a radi se o događajima vezanim uz naročito drsko i nepristojno ponašanje, te vrijeđanje i omalovažavanje ovlaštenih službenih osoba.

Označeno u