Lopovi aktivni na produženom vikendu, osobito na parkiralištima kod groblja Foto: ilustracija

Lopovi aktivni na produženom vikendu, osobito na parkiralištima kod groblja

Varaždinske vijesti | 2.11.2021. u 19:20h | Objavljeno u Crna kronika

Policijska uprava varaždinska izvijestila je o provalama i krađama koje su se dogodile prethodnih dana.

U subotu, 30. listopada u Ulici Stanka Vraza u Varaždinu nepoznati je počinitelj provalio u jedan ugostiteljski objekt iz kojeg je otuđio novac. Materijalna se šteta procjenjuje na više stotina kuna.

U subotu, 30. listopada u Knegingradskoj ulici u Gornjem Knegincu na parkiralištu kod groblja, nepoznati je počinitelj provalio u osobno vozilo vlasništvo 42-godišnjakinje. Iz vozila je otuđio novčanik sa dokumentima i novcem. Visina materijalne štete procjenjuje se na više stotina kuna.

U subotu, 30. listopada u Svetom Iliji na parkiralištu u blizini igrališta, nepoznati je počinitelj provalio u osobno vozilo vlasništvo 20-godišnjakinje. Iz vozila je otuđio torbicu sa novčanikom, dokumentima i novcem. Visina materijalne štete procjenjuje se na više stotina kuna.

U subotu, 30. listopada u Gornjem Kučanu, nepoznati je počinitelj provalio u obiteljsku kuću vlasništvo 71-godišnjaka u kojoj je porazbacao stvari. Visina materijalne štete kao i otuđeni predmeti utvrdit će se naknadno.

U subotu, 30. listopada u Ulici Franje Bužanića u Turčinu, nepoznati je počinitelj provalio u obiteljsku kuću vlasništvo 41-godišnjaka u kojoj je porazbacao stvari i otuđio novac. Visina materijalne štete procjenjuje se na više tisuća kuna.

U nedjelju, 31. listopada u Remetincu na parkiralištu u blizini groblja, nepoznati je počinitelj provalio u osobno vozilo vlasništvo 61-godišnjaka. Iz vozila je otuđio torbicu sa novčanikom, dokumentima i novcem. Visina materijalne štete procjenjuje se na više stotina kuna.

Jučer, 1. studenog u Marčanu na parkiralištu u blizini groblja, nepoznati je počinitelj provalio u osobno vozilo vlasništvo 25-godišnjaka. Iz vozila je otuđio torbicu sa novčanikom, dokumentima i novcem. Visina materijalne štete procjenjuje se na više stotina kuna.

Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovih kaznenih djela.

Označeno u