Lopov na Belim kipima provalio u automobil, u Gornjem Ladanju kroz terasu ušao u kuću Foto: ilustracija

Lopov na Belim kipima provalio u automobil, u Gornjem Ladanju kroz terasu ušao u kuću

Varaždinske vijesti | 4.7.2022. u 15:33h | Objavljeno u Crna kronika

U petak, 1. srpnja u Varaždinskoj ulici u Gornjem Kučanu, nepoznati je počinitelj provalio u obiteljsku kuću 60-godišnje žene. Visina materijalne štete kao i otuđeni predmeti utvrdit će se naknadno. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin u suradnji sa policijskim službenicima Policijske uprave međimurske dovršili su kriminalističko istraživanje nad mladićem starosti 26 godina iz Gornjeg Vratna. Sumnja se da je, 1. srpnja u popodnevnim satima u Dravskoj park šumi u Varaždinu, predio zvani "Beli kipi", provalio u osobno vozilo vlasništvo 58-godišnjaka. Iz vozila je otuđio novčanik i osobne dokumente. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv osumnjičenog podnijeta je kaznena prijava za kazneno djelo Teške krađe provaljivanjem.

U subotu, 2. srpnja u Gornjem Ladanju, nepoznati je počinitelj iskoristio odsutnost ukućana, te otvorenu terasu, nakon čega je ušao u kuću i otuđio novac. Visina materijalne štete procjenjuje se na više tisuća kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Označeno u