Lopov 76-godišnjakinji istrgnuo torbicu iz košare na biciklu zbog čega je pala i dobila ozljede

VV | 12.9.2022. u 20:29h | Objavljeno u Crna kronika

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su kaznenu prijavu žene starosti 76 godina, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj 11. rujna oko 17 sati u Jalkovečkoj ulici u Varaždinu na naročito drzak način iz košare na biciklu istrgnuo torbicu sa novčanikom i mobitelom, te je ista pritom pala na kolnik i zadobila ozljede. Medicinska pomoć pružena joj je u varaždinskoj Općoj bolnici. Ozljede joj za sada nisu okvalificirane. Visina materijalne štete procjenjuje se na više stotina kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su kaznenu prijavu odgovorne osobe jedne trgovine, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj 10. rujna u prijepodnevnim satima otuđio više raznih artikala iz trgovine u Međimurskoj ulici u Varaždinu. Visina materijalne štete procjenjuje se na više stotina kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su kaznenu prijavu odgovorne osobe jednog obrta, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj od 10. do 11. rujna u ulici Juraja Habdelića u Varaždinu provalio u prostorije obrta. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su kaznenu prijavu 23-godišnjaka, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj 11. rujna u Merlićevoj ulici u Varaždinu iskoristio noćni odmor i iz studentske sobe otuđio novčanik sa dokumentima i novcem. Visina materijalne štete procjenjuje se na više tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su kaznenu prijavu 60-godišnjakinje, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj 10. rujna u ulici Augusta Cesarca u Varaždinu iskoristio nepažnju iste i sa vješalice u prostoru knjižnice otuđio joj iz torbe novčanik. Visina materijalne štete procjenjuje se na više stotina kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.