Lančani sudar u koloni automobila u Varaždinu, ozlijeđene dvije osobe

| 14.6.2022. u 13:35h | Objavljeno u Crna kronika

U ponedjeljak, 13. lipnja oko 11.40 sati u ulici Augusta Lisičaka u Beretincu, dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenim osobama. Muškaraca starosti 41 godinu upravljao je teretnim vozilom u smjeru ulice Braće Radić. Dolaskom u oštri lijevi zavoj i nizbrdicu, prilikom mimoilaženja, u kočenju je prednjim dijelom vozila udario u prednji lijevi dio osobnog vozila kojim je iz suprotnog smjera, neprilagođenom brzinom osobinama i stanju ceste, upravljao 69-godišnjak. U prometnoj su nesreći ozlijeđena oba vozača i 65-godišnja putnica iz osobnog vozila. Medicinska im je pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin, a njihove će se ozljede okvalificirati naknadno.

U prometnoj nesreći koja se dogodila u ponedjeljak, 13. lipnja oko 10 sati u Novom Marofu, ozlijeđena je jedna osoba. Žena starosti 43 godine upravljala je osobnim vozilom Vatrogasnom ulicom te dolaskom do raskrižja sa Zagrebačkom ulicom, nije propustila 64-godišnjeg pješaka koji je prelazio kolnik preko istog. Pješak je uslijed udara prednje desne strane vozila pao na kolnik pri čemu je ozlijeđen. Medicinska mu je pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici, a njegove ozljede za sad nisu okvalificirane.

Dvije su osobe ozlijeđene u prometnoj nesreći koja se dogodila u ponedjeljak, 13. lipnja oko 15.20 sati u Varaždinu. Muškarac starosti 43 godine upravljao je osobnim vozilom Podravskom ulicom iz smjera Trnovca. Dolaskom do raskrižja s Međimurskom i Koprivničkom ulicom, zbog nedržanja potrebnog razmaka pri vožnji u slijedu, prednjim je dijelom vozila naletio na stražnju stranu osobnog vozila kojim je ispred njega u istom smjeru upravljala 34-godišnjakinja, koja je smanjila brzinu kretanja zbog kolone vozila. Udareno je vozilo od siline udara odbačeno unaprijed te prednjim dijelom udarilo u stražnju stranu osobnog vozila kojim je također u istom smjeru upravljala 71-godišnjakinja. Njezino je vozilo također odbačeno unaprijed i prednjim dijelom udarilo u stražnji dio osobnog vozila kojim je ispred nje u istom smjeru upravljao 62-godišnjak. U prometnoj je nesreći ozlijeđena 71-godišnja vozačica i 9-godišnja putnica iz vozila 34-godišnjakinje. Njihove će se ozljede okvalificirati naknadno.