Kraj godine obilježile provale u Selniku, Hrašćici, Ivancu i Turčinu Foto: Pexels/ilustracija

Kraj godine obilježile provale u Selniku, Hrašćici, Ivancu i Turčinu

Varaždinske vijesti | 2.1.2024. u 18:16h | Objavljeno u Crna kronika

Tijekom noći 28./29. prosinca, nepoznati je počinitelj provalio u ugostiteljski objekt u Selniku te otuđio novac i cigarete. Visina materijalne štete procjenjuje se na oko 500 eura. Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela.

U subotu, 30. prosinca 2023. godine, nepoznati je počinitelj provalio u ugostiteljski objekt u Hrašćici, kojom prilikom je otuđio novac i razna alkoholna pića. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju otkrivanja počinitelja ovog kaznenog djela.

U nedjelju, 31. prosinca 2023. godine, nepoznati je počinitelj provalio u ugostiteljski objekt u Ivancu te otuđio registar kasu s iznosom od nekoliko stotina eura. Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja navedenog kaznenog djela.

U subotu, 30. prosinca 2023. godine oko 7.45 sati u Turčinu, nepoznati je počinitelj ušao u nezaključanu kuću u vlasništvu 33-godišnjakinje te iz jedne od soba, otuđio iznos od više stotina eura. Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

U vremenu od 30. do 31. prosinca 2023. godine u Ivancu, nepoznati je počinitelj provalio u trgovinu građevinskog materijala iz koje je otuđio novac. Visina materijalne štete procjenjuje se na više stotina eura. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju otkrivanja počinitelja ovog kaznenog djela.

Označeno u