Kradu se bicikli, novac i stabla iz šume, ali i kamin na kruta goriva Foto: Pexels/ilustracija

Kradu se bicikli, novac i stabla iz šume, ali i kamin na kruta goriva

Varaždinske vijesti | 11.3.2024. u 15:44h | Objavljeno u Crna kronika

Iz Policijske uprave varaždinske izvijestili su o provalama i krađama koje su se dogodile proteklih dana.

U petak, 8. ožujka, ispred trgovine u Jalkovečkoj ulici u Varaždinu, nepoznati je počinitelj otuđio zaključani bicikl u vlasništvu 58-godišnjaka. Materijalna se šteta procjenjuje na oko 300 eura. Policijski službenici nastavljaju rad u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

U vremenu od 20. siječnja do 8. ožujka, u Slivarskom, nepoznati je počinitelj provalio u kuću u vlasništvu 60-godišnjakinje te otuđio kamin na kruta goriva. Visina materijalne štete procjenjuje se na oko 200 eura. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju otkrivanja počinitelja ovog kaznenog djela.

U petak, 8. ožujka u Bartolovcu, dvojica mladića okrala su 82-godišnjakinju. Navedeni su iskoristili kraću nepažnju oštećene za vrijeme kad se nalazila na dvorištu te kroz otključana ulazna vrata ušli u kuću i iz jedne od prostorija otuđili iznos od nekoliko stotina eura. Nakon što su izašli iz kuće, uočila ih je oštećena, na što su pobjegli s mjesta događaja. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska navedenih počinitelja.

U vremenu od rujna 2023. do 5. ožujka 2024. godine, u Beletincu, na predjelu zvanom Vučenica, nepoznati je počinitelj u šumi u vlasništvu 56-godišnjaka, srušio i otuđio nekoliko desetaka stabala hrasta. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Označeno u