Krađe u Varaždinu, Majerju, Trnovcu Bartolovečkom i Remetincu Foto: Ilustracija

Krađe u Varaždinu, Majerju, Trnovcu Bartolovečkom i Remetincu

J.Š./ Varaždinske vijesti | 15.3.2021. u 20:46h | Objavljeno u Crna kronika

U petak, 12. ožujka oko 19.50 sati, nepoznati je počinitelj počinio razbojništvo nad 54-godišnjom zaposlenicom trgovine u ulici Stjepana Radića u Majerju. Navedeni je ušao u trgovinu te uz prijetnju oružjem od 54-godišnjakinje zatražio novac, nakon čega se iz neutvrđenog razloga udaljio iz trgovine, a da nije ništa otuđio. Policijski službenici provode mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Tijekom noći 11./12. ožujka, nepoznati je počinitelj provalio u jednu školu u ulici Božene Plazzeriano u Varaždinu. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Tijekom noći 11./12. ožujka u Trnovcu Bartolovečkom, nepoznati je počinitelj provalio u poduzeće u Poduzetničkoj ulici, ali nije ništa otuđio. Visina materijalne štete nastale oštećenjem utvrdit će se naknadno. Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

U vremenu od 9. do 13. ožujka u Remetincu, nepoznati je počinitelj provalio u kuću u vlasništvu 73-godišnjakinje te otuđio zlatni nakit i novac. Visina materijalne štete procjenjuje se na preko deset tisuća kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Označeno u