Krađe u Varaždinu, Cestici, Gornjem Vratnu, Knegincu, nestale cigarete, alati, torbice...

J.Š./Varaždinske vijesti | 16.9.2019. u 19:12h | Objavljeno u Crna kronika

Prema informacijama iz Policijske uprave varaždinske u petak, 13. rujna od 9 do 15 sati, u ulici Braće Radić u Varaždinu, nepoznati je počinitelj provalio u kuću u vlasništvu 42-godišnjjaka te otuđio prijenosno računalo i tablet. Visina materijalne štete procjenjuje s na nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

U petak, 13. rujna od 17.30 do 20.15 sati, na parkiralištu u Dravskoj ulici u Cestici, nepoznati je počinitelj provalio u osobno vozilo talijanskih registarskih oznaka, kojim se koristila 26-godišnjakinja i otuđio torbicu s novčanikom i osobnim i bankovnim dokumentima. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Tijekom noći 13./14. rujna, nepoznati je počinitelj provalio u trgovinu u Varaždinskoj ulici u Gornjem Vratnu te otuđio veću količinu raznih cigareta. Visina materijalne štete utvrdit će se inventurom. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

U subotu, 14. rujna u Radovcu, nepoznati je počinitelj provalio u kuću u vlasništvu 77-godišnjakinje i otuđio akumulator, šprice, alat i motornu pilu, sve u vlasništvu 67-godišnjaka. Visina materijalne štete iznosi nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja navedenog kaznenog djela.

Jučer, 15. rujna oko 15 sati, na parkiralištu kod groblja u Gornjem Knegincu, nepoznati je počinitelj provalio u osobno vozilo u vlasništvu 62-godišnjakinje i otuđio torbicu s mobitelom, novčanikom, novcem te osobnim i bankovnim dokumentima. Visina materijalne štete prema izjavi oštećene procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.