Krađe u Ivancu i Gornjem Makojišću, nestalo vino, motorna pila, bicikl... Foto: ilustracija

Krađe u Ivancu i Gornjem Makojišću, nestalo vino, motorna pila, bicikl...

Varaždinske vijesti | 18.5.2021. u 17:03h | Objavljeno u Crna kronika

Policijski službenici Policijske postaje Novi Marof zaprimili su kaznenu prijavu 67-godišnjaka, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj od 15. do 17. svibnja u Gornjem Makojišću predio zvani „Matušini“ provalio u podrumske prostorije jedne gospodarske zgrade iz koje je otuđio nekoliko desetaka litara vina. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko stotina kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijski službenici Policijske postaje Ivanec zaprimili su kaznenu prijavu 79-godišnjaka, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj od 15. do 16. svibnja u Ivancu iz otvorene garaže otuđio motornu pilu i jednu brusilicu. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijski službenici Policijske postaje Ivanec zaprimili su kaznenu prijavu 32-godišnjaka, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj od 14. do 16. svibnja u Ulici Matije Gupca u Ivancu iz ograđenog dvorišta s terase ispred kuće otuđio bicikl. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Označeno u