Krađe i provale u Varaždinu, Malom Bukovcu, Selniku, Varaždinskim Toplicama i Ludbregu

| 15.11.2021. u 12:30h | Objavljeno u Crna kronika

U noći, 12./13. studenog u ulici Braće Radića u Varaždinu, nepoznati je počinitelj provalio u ugostiteljski objekt i jednu trgovinu, gdje je iz ugostiteljskog objekta otuđio suhomesnate proizvode i alkoholna pića, dok je iz trgovine otuđio novac. Visina materijalne štete će se utvrditi naknadno. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

U petak, 12. studenog u Nazorovoj ulici u Malom Bukovcu, nepoznati je počinitelj iz garaže otuđio otključano osobno vozilo marke Golf vlasništvo 60-godišnjaka. Visina materijalne štete procjenjuje se na stotinjak tisuća kuna. Naknadno je, 13. studenog u jutarnjim satima otuđeno vozilo pronađeno napušteno na autocesti A-9 u blizini Graza od strane policije Republike Austrije. Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

U subotu, 13. studenog u Selniku, nepoznati je počinitelj provalio u kuću vlasništvo 26-godišnjaka, iz koje je otuđio novac. Visina materijalne štete procjenjuje se na više stotina kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

U subotu, 13. studenog u poslijepodnevnim satima u Varaždinskim Toplicama, nepoznati je počinitelj provalio u obiteljsku kuću vlasništvo 34-godišnjaka u kojoj je porazbacao stvari i otuđio nakit. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

U subotu, 13. studenog u poslijepodnevnim satima u Ludbregu, nepoznati je počinitelj provalio u obiteljsku kuću vlasništvo 26-godišnjaka u kojoj je porazbacao stvari. Visina materijalne štete kao i otuđeni predmeti utvrdit će se naknadno. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Označeno u