Krađe i provale u trgovini, vikend kući, stanu i u osobno vozilo

| 18.10.2021. u 13:59h | Objavljeno u Crna kronika

Tijekom noći 14./15. listopada u Rukljevini, nepoznati je počinitelj provalio u vikend kuću u vlasništvu 82-godišnjaka te otuđio visokotlačni profesionalni čistač te nekoliko desetaka litara rakije. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko desetaka tisuća kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

U subotu, 16. listopada tijekom poslijepodnevnih sati, na parkiralištu u Varaždinu, Šetalište Franje Tuđmana, nepoznati je počinitelj provalio u osobno vozilo u vlasništvu 21-godišnjakinje te otuđio torbicu s novčanikom, dokumentima i novcem. Visina materijalne štete procjenjuje se na više stotina kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

U subotu, 16. listopada u ulici Josipa Kozarca u Varaždinu, nepoznati je počinitelj provalio u stan kojim se koristi 25-godišnjakinja te otuđio novčanik s osobnim i bankovnim dokumentima i novac. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su prijavu voditeljice trgovine u sklopu trgovačkog centra u Optujskoj ulici u Varaždinu, da su dvije nepoznate osobe, u ponedjeljak, 11. listopada, s prodajnih stalaka uzele i otuđile nekoliko desetaka komada ženskih jakni. Visina materijalne štete procjenjuje se na više tisuća kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Označeno u