Kod Leštakovca više se ne istražuje – nova teorija zašto je nestao Petreković

vv | 3.11.2020. u 06:30h | Objavljeno u Crna kronika

Izorana i raskopana zemlja, uz policijsku trku i vozilo s policajcima koji još paze na to područje, jedino je što se vidi na brežuljku iznad Leštakovca u općini Jalžabet kojem je dva tjedna bio onemogućen pristup, ali od ponedjeljak može se opet prolaziti tim dijelom Jalžabetske vinske ceste.

Tu su županijski državni odvjetnici, policija, članovi HGSS-a i drugi, kao što smo pisali, nešto tražili, ali i dalje ne otkrivaju što, a još manje jesu li pronašli.

Dok je tako, javljaju se nove teorije o razlogu potrage.

Doduše, ne i potpuno nove jer se ponovno spominje kako se radi o opsežnoj potrazi za Dejanom Petrekovićem, koji je nestao prije više od dvije godine.

No, dok se ranije njegov nestanak dovodio u vezu s krijumčarenjem oružja ukradenog u skladištu varaždinske policije prije pet godina, sada se može čuti da je nestanak posljedica (i) obračuna rivala u narko miljeu.

Tome u prilog navodi se da je nedugo nakon nestanka Petrekovića bilo pritvoreno desetak sitnih dilera, kao i jedna osoba, koja se i danas nalazi u pritvoru.

Međutim, nejasno je zašto se nestali Petreković spominje u takvom kontekstu, kada jasno nije poznato da bi imao ikakvih problema sa zakonom, a komili sa švercem narkotika, kao i oružja.