Kažnjen zbog svađe pred djetetom, tijekom koje je supruzi zaprijetio objavom fotografija Foto: Pexels / ilustracija

Kažnjen zbog svađe pred djetetom, tijekom koje je supruzi zaprijetio objavom fotografija

vv | 17.5.2023. u 08:31h | Objavljeno u Crna kronika

„Misliš li napustiti kuću ili ću ja“, pitala je supruga svog supruga, koji joj je uzvratio „zašto, čemu žurba?", a ona njemu "svi će znati razlog zašto se rastavljamo", nakon čega joj je poručio "objavit ću tvoje slike na internetu"!

Tako je počela prepirka supružnika, koja je dobila i sudski epilog: suprug je kažnjen s 350 eura zbog psihičkog i fizičkog nasilja u obitelji u nazočnosti malodobnog djeteta.

Naime, nakon prijetnje da će objaviti na internetu fotografije supruge, potonja je uzela mobilni uređaj kojim se koristi suprug da bi ih obrisala, nakon čega je okrivljeni fizički nasrnuo na nju te ju uhvatio za ruke, koje je stiskao. U tom trenutku je između njih stala pokćerka, koju je okrivljeni također uhvatio za ruke te ju naglo povukao na stranu da ju odmakne od supruge. Okrivljeni je nastavio s hvatanjem za ruke sve dok trenutka kada je istrgnuo mobitel iz ruku, čime je kod supruge i pokćerke prouzročio vidnu uznemirenost i povredu dostojanstva, ali nitko od sudionika nije zadobio vidljive ozljede.

-Obiteljski odnosi su do kritične zgode bili zadovoljavajući, nismo imali nikakvih značajnijih svađa, a posebice ne fizičke napade do same kritične zgode kad sam  bio pod utjecajem alkohola, rekao je okrivljeni na sudu.

To što ga je supruga upitala tijekom svađe kad misli napustiti kuću ili će ona,  smatra vrlo brzopletim, a događaj je eskalirao zbog sumnje na prevaru s njegove strane.

-Nakon kritičnog događaja napustio sam mjesto događaja i otišao na adresu svojih roditelja, međutim nakon par dana ponovno sam se vratio te dalje živim sa suprugom i maloljetnim djetetom u dobrim obiteljskim odnosima. Smatra da do navedenog događaja uopće nije trebalo doći, međutim spletom  alkoholiziranosti, a i ljubomore supruge, došlo je do samog kritičnog događaja, rekao je okrivljeni.

Supruga je na sudu rekla da je okrivljeni imao u vlasništvu ugostiteljski obrt, često je u kafiću provodio vrijeme te, između ostalog, je stvorio prisni odnos s konobaricom, tako da je, između ostalog, došlo i do preljuba s njegove strane.

-U vrijeme kad sam saznala za to, bila sam silno revoltirana te sam smatrala da se u kritično vrijeme radi o nerješivim bračnim problemima. Zato sam, uz ostalo, upitala supruga kad misli napustiti kuću, hoće li on ili ja, na što me čudno gledao i rekao da ne misli napuštati kuću, čemu žurba, na što sam mu u revoltu rekla da će svi znati razlog zašto se rastavljaju, zbog čega mi je prijetio da će objaviti slike na internetu, rekla je supruga, dodavši da je okrivljeni bio napustio obiteljsku kuću i otišao kod svojih roditelja, međutim. nakon nekoliko dana vratio se te sada zajedno žive u dobrim obiteljskim odnosima.

Označeno u