Kaznena prijava protiv 49-godišnjaka: tereti ga se da je ukrao traktor s dvorišta

J.Š./Varaždinske vijesti | 26.6.2020. u 15:25h | Objavljeno u Crna kronika

Policijski službenici Policijske postaje Ludbreg dovršili su kriminalističko istraživanje nad 49-godišnjakom, zbog sumnje da je počinio tešku krađu provaljivanjem. Kako se sumnja, on je u vremenu od 5. do 8. lipnja u Čičkovini, provalio u prostor dvorišta kuće, a potom i u garažu u vlasništvu 55-godišnjaka i otuđio traktor. Visina materijalne štete procjenjuje se na više desetaka tisuća kuna. Protiv 49-godišnjaka se podnosi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom mladića starosti 24 i 25 godina, zbog sumnje da su počinili Tešku krađu provaljivanjem. Navedeni su, kako se sumnja, tijekom noći 19./20. lipnja provalili u sportski objekt nogometnog kluba u Hrašćici te otuđili kolica za označavanje igrališta.

Također su provalili i u aparat za tople napitke iz kojeg su otuđili novac. Ukupna materijalna šteta procjenjuje se na oko 20 000 kuna. Protiv njih će se podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.