KAKO TO Prijavila ga za silovanje pa zamalo završila u zatvoru

| 15.11.2021. u 14:30h | Objavljeno u Crna kronika

Bila su mu to dva najteža dana u životu. Proveo ih je u pritvoru, koji će mu ostati zauvijek u sjećanju zbog višekratnog ispitivanja i smještaja, ne vjerujući da je uzrok tome kaznena prijava za silovanje, koju je protiv njega podnijela njegova sad već bivša ljubav, 41-godišnja L.L. iz Varaždina.

S njom je večer prije I.P. iz Čakova (42) pritvaranja proveo u krevetu te su se ujutro nakon toga srdačno pozdravili. A onda se nešto dogodilo i sve je za njega krenulo po zlu, da bi se ovih dana, sedam mjeseci nakon svega toga, dogodio veliki obrat: umjesto njega, osuđena je njegova bivša, i to zato jer ga je lažno prijavila za silovanje!

Pozvala ga pa prijavila

-To je za mene jedini mogući ishod jer nema govora da bih je silovao. Ničeg nije bilo na silu, dapače, svi odnosi su bili dobrovoljni, veli nam 42-godišnjak, koji nam je ispričao što se dogodilo u noć 8. na 9. travnja ove godine.

Kao i dan prije, i 8. travnja su se dogovorili da će večer provesti kod partnerice s kojom je bio u vezi više od godinu dana, uz neke prekide. Sukladno njezinoj narudžbi, prije dolaska u stan kupio je piće i ostalo za večeru, a već prilikom dolaska u kuhinju počela ga je zadovoljavati, da bi nakon toga imali više odnosa, sve sukladno njezinim željama i traženju. A ujutro, prije nego što je otišao na posao, srdačno su se pozdravili. I ništa nije upućivalo na ono što je uslijedilo.

Više pročitajte u novom broju Varaždinskih vijesti...