Jedan lopov ukrao novac i posteljinu, drugi ukrao parfeme na Nikolinje Foto: Ilustracija

Jedan lopov ukrao novac i posteljinu, drugi ukrao parfeme na Nikolinje

Varaždinske vijesti | 9.12.2019. u 14:00h | Objavljeno u Crna kronika

Policijska postaja Varaždin zaprimila je prijavu  odgovorne osobe jednog poduzeća, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj od 5. do 6. prosinca u Varaždinskoj ulici u Gornjem Kućanu provalio u trgovinu iz koje je otuđio novac i više komada razne posteljine. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijska postaja Varaždin zaprimili je prijavu  odgovorne osobe jedne trgovine, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj 6. prosinca u podnevnim satima u Ulici grada Lipika u Donjem Knegincu iz jedne trgovine i trgovačkom centru otuđio dvije bočice parfema. Visina materijalne štete procjenjuje se na više od tisuću kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Također, Policijska postaja Varaždin dovršila je kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjakom iz Novakovca. Sumnja se da je 3. prosinca provalio u ugostiteljski objekt u Sportskoj ulici u Varaždinu, iz kojeg je otuđio registar kasu sa novcem. Protiv osumnjičenog podnijeta je kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu za kazneno djelo Teške krađe.

Označeno u