Iz trgovine u Optujskoj ukraden metalni sef s novcem

Varaždinske vijesti | 29.5.2023. u 17:19h | Objavljeno u Crna kronika

U subotu, 27. svibnja u Optujskoj ulici u Varaždinu, nepoznati počinitelj je provalio u jednu trgovinu i otuđio metalni sef sa novcem. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća eura.

Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

U četvrtak, 25. svibnja u Varaždinu, nepoznati je počinitelj iz jednog ugostiteljskog objekta otuđio ruksak u kojem su se nalazili zvučnici u vlasništvu 18-godišnjaka.

Visina materijalne štete iznosi oko 300 eura. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

U petak, 26. svibnja u Podravskoj ulici u Varaždinu, nepoznati počinitelj je iz jedne trgovine otuđio razne suhomesnate proizvode. Visina materijalne štete iznosi oko 290 eura.

Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

U petak, 26. svibnja u jednoj trgovini u Optujskoj ulici u Varaždinu, nepoznati počinitelj je iskoristio zaposlenost i nepažnju zaposlenika, došao do blagajne, uzeo ključ i otključao blagajnu te otuđio novac.

Visina materijalne štete iznosi oko 260 eura. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.