Iz prostorija tehničkih poslova OB Varaždin ukradeni stari mobiteli i alat Foto: Krešimir Đurić

Iz prostorija tehničkih poslova OB Varaždin ukradeni stari mobiteli i alat

| 30.11.2021. u 09:44h | Objavljeno u Crna kronika

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su kaznenu prijavu odgovorne osobe varaždinske bolnice, kojom prijavljuje da je od 26. do 29. studenog u ulici Ivana Meštrovića u Varaždinu nepoznati počinitelj provalio u prostorije tehničkih poslova te otuđio nekoliko starih mobitela i raznih alatnih ključeva. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijski službenici Policijske postaje Ivanec zaprimili su kaznenu prijavu 91-godišnjaka, kojom prijavljuje da mu je od 28. do 29. studenog tijekom noći u Nazorovoj ulici u Donjem Ladanju, nepoznati počinitelj provalio u obiteljsku kuću iz koje mu je otuđio ručni sat i nakit. Visina materijalne štete procjenjuje se na više stotina kuna. Policijski službenici intenzivno tragaju za počiniteljem ovog kaznenog djela.

Policijski službenici Policijske postaje Ivanec zaprimili su kaznenu prijavu odgovorne osobe jedne trgovine, kojom prijavljuje da je 27. studenog u ulici Ivana Gorana Kovačića u Ivancu, nepoznati počinitelj iskoristio zauzetost prodavačice i otuđio nekoliko parfema. Visina materijalne štete procjenjuje se na više od tisuću kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su kaznenu prijavu odgovorne osobe Vijeća jedne nacionalne manjine grada Varaždina, kojom prijavljuje da je od 26. do 27. studenog u ulici Alojzija Stepinca u Varaždinu nepoznati počinitelj otuđio zastavu i oštetio nosač zastave nacionalne manjine. Policijski službenici podnijeli su kaznenu prijavu protiv nepoznatog počinitelja za kazneno djelo Oštećenje tuđe stvari nadležnom državnom odvjetništvu, te intenzivno poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela.