Iz liječničke ambulante u Petrijancu ukradeno stotinjak kuna

M.P./Varaždinske vijesti | 16.5.2017. u 18:02h | Objavljeno u Crna kronika

U razdoblju od 12. do 15. svibnja, nepoznati je počinitelj provalio u prostorije liječničkih ambulanti u Petrijancu i pritom iz jedne od ordinacija ukrao iznos od stotinjak kuna.

Od 14. do 15. svibnja, u dvorišnom dijelu trgovačkog centra u Koprivničkoj ulici u Varaždinu, nepoznati je počinitelj provalio u metalni kontejner i ukrao plastičnu ambalažu. Također je s jednog viličara demontirao i ukrao plinsku bocu. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

U razdoblju od 13. do 15. svibnja u Ludbreškoj ulici u Varaždinskim Toplicama, nepoznati je počinitelj provalio u kontejner i prodajni prostor trgovine građevinskim materijalom. Tom je prilikom ukrao novac, valjke za bojanje, kistove, sanitarni kit i drugu robu. Visina materijalne štete utvrdit će se inventurom.

U Ulici braće Radića u Jalkovcu nepoznati je počinitelj jučer od 7.40 do 14.30 sati počinitelj provalio u kuću 49-godišnjaka te ukrao novac i razni zlatni i srebrni nakit. Prema izjavi vlasnika, materijalna šteta iznosi nekoliko desetaka tisuća kuna.

Označeno u