Iz barake u Gačicama ukrao motornu špricu, plinsku peć i radijator Foto: Pexels/ilustracija

Iz barake u Gačicama ukrao motornu špricu, plinsku peć i radijator

Varaždinske vijesti | 27.2.2024. u 17:15h | Objavljeno u Crna kronika

Iz Policijske uprave varaždinske izvijestili su o provalama i krađama koje su se proteklih dana dogodile na području Varaždinske županije.

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin dovršili su kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjakom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo teške krađe. On je, kako se sumnja, 26. veljače, u Donjem Vratnu, provalio u samoposlužni aparat u sklopu autopraonice te otuđio dvije metalne žetonjere s novcem. Protiv njega će se podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

​Tijekom noći, 26. veljače, u Varaždinu, nepoznati je počinitelj provalio u proizvodni pogon jednog poduzeća kojom prilikom nije otuđio ništa. Materijalna šteta utvrdit će se naknadno. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju otkrivanja počinitelja ovog kaznenog djela.

U razdoblju od 27. siječnja do 23. veljače, u mjestu Gačice, nepoznati je počinitelj provalio u drvenu baraku u vlasništvu 65-godišnjaka i otuđio motornu špricu, akomulatorsku špricu, plinsku peć i aluminijski radijator. Materijalna šteta procjenjuje se na više stotina eura. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju otkrivanja počinitelja ovog kaznenog djela.

Označeno u