Ispovijest majke optužene Nuše Bunić: Nije moja kći nazivala Nikolu, već on nju

| 18.12.2017. u 15:46h | Objavljeno u Crna kronika

- Ni za ove, božićne blagdane, naša kći, nažalost, neće biti s nama, a najviše bih, naravno, voljela da je živ Nikola, čijoj obitelji izražavam iskrenu sućut u tragediji koja je zadesila obje obitelji - kazala nam je vidno shrvana Marina Bunić, majka 21-godišnje Nuše Bunić, koja proživljava najteže trenutke u životu.

Naime, već više od pola godine njezina se kći nalazi u istražnom zavoru u kojem ostaje do daljnjega, iako je prošlog tjedna protiv nje podignuta optužnica zbog ubojstva Nikole Tureka (30).

Njega je, kako navodi Županijsko državno odvjetništvo, 15. lipnja nožem ubola u lijevu stranu vrata, prerezavši mu karotidnu arteriju, nakon čega je počeo obilno krvariti te je pao u hipovolemični šok i zadobio moždani udar s posljedicom da je preminuo u Općoj bolnici Varaždin dva dana kasnije, odnosno 17. lipnja.

- Naša je kći proglašena u dijelu javnosti ubojicom, narkomankom, promiskuitetnom osobom i tko zna što sve ne davno prije nego što je podignuta optužnica, odnosno prije nego što je počelo suđenje, a o presudi da i ne govorim. I tako cijelo vrijeme, već od prvog dana. Kao da je već davno osuđena, što je uistinu grozno čuti i čitati. U tim klevetama i lažima prednjače pojedini portali i međusobno povezani pojedinci na društvenim mrežama sa čijim će se navodima morati baviti odvjetnici. Zbog njihovih napisa i istupa u javnosti se stvara crno bijela slika događaja koji je tragičan za obje obitelji, slika koji ne odgovara stvarnosti, ukazuje Marina Bunić, napominjući da je upravo zbog siline optužbi odlučila iznijeti dio saznanja koje bacaju novo svjetlo na ono što je prethodilo tragičnom događaju, koji se zbio tijekom noći na livadi u predjelu “Pri beli kipi” pored Drave.

Napominjući da nije lako govoriti o osobi koje nema i njezinim postupcima, ipak ukazuje da je lako dokaziva činjenica da njezina kći nije nazivala bivšeg dečka s kojim je prije toga bila u vezi manje od godinu dana, već da je bilo obrnuto...

Cijelo svjedočanstvo Nušine majke čitajte u tiskanom izdanju Varaždinskih vijesti

Označeno u