FOTO: Punjenje akumulatora izazvalo požar, ugasili ga vatrogasci DVD-a Ludbreg Foto: DVD Ludbreg

FOTO: Punjenje akumulatora izazvalo požar, ugasili ga vatrogasci DVD-a Ludbreg

I.D./Varaždinske vijesti | 31.7.2019. u 11:50h | Objavljeno u Crna kronika

Jučer, 30. srpnja, u poslovnoj jedinici jednog poduzeća u Ludbregu izbio je požar na utovarivaču, u vlasništvu tog poduzeća.

- Očevidom je utvrđeno da je uzrok požara kvar na paralelno spojenim akumulatorima stroja nastao prilikom punjenja, odakle se požar proširio na motorni prostor i druge gorive dijelove - izvijestila je policija.

Požar su ugasili zaposlenici poduzeća protupožarnim aparatima, u suradnji s vatrogasaca Dobrovoljnog vatrogasnog društva Ludbreg.

DVD Ludbreg objavilo je da se radilo o požaru radnog stroja u skladištu žitarica u industrijskom objektu u Ulici Vatroslava Lisinskog te da su na intervenciju izašli s tri vozila i 10 vatrogasaca, nakon dojave u 13:14 sati.

- Početno gašenje aparatima započeli su djelatnici PP-a Ludbreg i djelatnici firme. Pristupili smo gašenju i sanaciji stroja, a zbog mogućeg izazivanja štete prilikom gašenja na uskladištenoj robi, radni stroj izvukli smo van skladišta pomoću mehaničkog vitla i vozila te završili sanaciju vozila i objekta. Intervencija je završila u 14:00 sati - izvijestili su ludbreški vatrogasci.

Policija je izvijestila da se visina materijalne štete procjenjuje na oko 20.000 kuna.

dvd_ludbreg_pozar_1.jpg

dvd_ludbreg_pozar_2.jpg

dvd_ludbreg_pozar_3.jpg

Označeno u