FOTO Policija objavila: Nepropisna brzina uzrok teške prometne nesreće kod Goričana

vv | 20.4.2023. u 10:26h | Objavljeno u Crna kronika

Zbog nepropisne brzine kretanja prednjim dijelom automobila udario je u betonski razdjelnik između druge i treće naplatne trake

U srijedu, 19. travnja nešto poslije 20 sati kod naplatne postaje Goričan na autocesti A4 Zagreb - Goričan, dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao 44-godišnji vozač osobnog automobila.

>> Na naplatnoj postaji Goričan smrtno stradao 46-godišnji vozač
           
Kako je priopćila PU međimurska, upravljajući Mercedesom C klase, čakovečkih registarskih oznaka, kolnikom autoceste A4, iz smjera Čakovca u smjeru Goričana, zbog nepropisne brzine kretanja prednjim dijelom automobila udario je u betonski razdjelnik između druge i treće naplatne trake. Uslijed siline udara došlo je do podizanja automobila u zrak te udara u krov naplatne postaje i naplatnu kućicu, a potom i do prevrtanja na krov.

PN_naplatna_postaja_Gorican_1.jpg

PN_naplatna_postaja_Gorican_2.jpg
           
Na mjestu događaja liječnica pristiglog tima hitne medicinske pomoći konstatirala je smrt 44-godišnjeg vozača.
           
Tijelo premilog prevezeno je na Odjel patologije čakovečke bolnice, gdje će se prema nalogu nadležnog državnog odvjetnika obaviti obdukcija.      
           
O prometnoj nesreći dostavit će se izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.
           
Smrtno stradali vozač osobnog automobila prva je žrtva u cestovnom prometu na području Međimurske županije, u ovoj godini.