Fizički zaprijetio zaposlenici osiguravajuće kuće i zatražio novce na Valentinovo Foto: Ilustracija/Arhiva VV

Fizički zaprijetio zaposlenici osiguravajuće kuće i zatražio novce na Valentinovo

VV | 15.2.2022. u 09:35h | Objavljeno u Crna kronika

- U ponedjeljak, 14. veljače oko 15.30 sati u Varaždinu, nepoznati je počinitelj počinio razbojništvo nad 23-godišnjom zaposlenicom ureda osiguravajućeg društva - izvijestili su jutros iz policije.

- Navedeni je ušao u ured te uz prijetnju fizičkom snagom od oštećene zatražio novac, na što mu je predala iznos od nekoliko desetaka kuna. Policijski su službenici tijekom večernjih sati uhitili 45-godišnjeg muškarca te ga priveli na kriminalističko istraživanje zbog sumnje da je počinio navedeno kazneno djelo - izvijestili su iz PU varaždinske.

No, nije to jedina krađa koja se dogodila na Valentinovo.

- U ponedjeljak, 14. veljače u ulici Tome Masaryka u Varaždinu, nepoznati je počinitelj provalio u spremište u podrumskom dijelu stambene zgrade u vlasništvu 69-godišnjakinje te otuđio odjeći i posteljinu. Visina materijalne štete procjenjuje se na više tisuća kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela - izvijestili su iz PU varaždinske, čiji službenici još tragaju i za lopovom koji je tijekom noći 12. na 13. veljače u ugostiteljskom objektu u ulici Ivana Padovca u Varaždinu otuđio jaknu u vlasništvu 28-godišnjaka. Visina materijalne štete procjenjuje se na više tisuća kuna.