Držali u zamrzivaču ljudski leš?

Varaždinske vijesti | 17.2.2019. u 11:30h | Objavljeno u Crna kronika

U međimurskom selu Palovcu pronađen je jučer ljudski leš. Iako postoje nagađanja da je riječ o djevojci nestaloj prije 18 godina, iz međimurske policije ističu da će se spol i identitet utvrditi tek kad se obavi obdukciji.

Naime, međimurska je policija jučer oko 12 sati zaprimila dojavu iz Zavoda za hitnu medicinu Međimurske županije da je u Palovcu, u Novoj ulici, u kući pronađen leš nepoznate osobe. Glasnogovornik Policijske uprave međimurske Nenad Risek potvrdio je da je zamjenica županijske državne odvjetnice u suradnji s policijom provela očevid, ali da se za sada ne može potvrditi identitet ni spol pronađene mrtve osobe te će se provesti obdukcija radi utvrđivanja uzroka smrti i identiteta osobe.

Dodao je da će policija provesti sva potrebna kriminalistička istraživanja radi utvrđivanja svih okolnosti ovog slučaja. Lokalni mediji pronalazak tijela mrtve osobe u Palovcu povezuju sa slučajem nestale ženske osobe iz 2000. godine, Jasmine Dominić, rođene 1977. godine, koja je živjela na toj adresi, a nestala je u Zagrebu. Navode i da je mrtvo tijelo pronađeno u zamrzivaču.