Dovršeno kriminalističko istraživanje protiv 27- godišnjaka za krađu alata i građevinskog materijala Foto: Ilustracija

Dovršeno kriminalističko istraživanje protiv 27- godišnjaka za krađu alata i građevinskog materijala

Varaždinske vijesti | 27.11.2019. u 18:54h | Objavljeno u Crna kronika

Policijski službenici Policijske postaje Novi Marof dovršili su kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjakom. Sumnja se da je od 23. do 25. studenog u Zagrebačkoj ulici u Varaždinskim Toplicama sa gradilišta jednog hotela otuđio više komada različitog građevinskog materijala. Visina materijalne štete procjenjuje se na više tisuća kuna. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv osumnjičenog 27-godišnjaka podnosi se kaznena prijava za kazneno djelo Krađe nadležnom državnom odvjetništvu.

Također, sumnja se da je 16. srpnja 2019. godine u Zagrebačkoj ulici u Varaždinskim Toplicama provalio u prostorije u kojima se drži razni alat za gradilište, iz kojih je otuđio razni alat vlasništvo građevinskog poduzeća kojem je sjedište u Grtovcu. Visina materijalne štete procjenjuje se na više tisuća kuna. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv osumnjičenog podnosi se kaznena prijava za kazneno djelo Teške krađe nadležnom državnom odvjetništvu.

Isto tako, sumnja se da je od 7. do 8. kolovoza 2019. godine u Zagrebačkoj ulici u Varaždinskim Toplicama provalio u prostorije u kojima se drži razni alat za gradilište, iz kojih je otuđio razni alat, te je također provalio u aparat za tople napitke iz kojeg je otuđio novac. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv osumnjičenog podnosi se kaznena prijava za kazneno djelo Teške krađe nadležnom državnom odvjetništvu.