DONJI KNEGINEC Usmrtio oca i ranio majku zbog psihičkih problema? Foto: Krešimir Đurić/Arhiva VV

DONJI KNEGINEC Usmrtio oca i ranio majku zbog psihičkih problema?

VV | 27.5.2024. u 19:19h | Objavljeno u Crna kronika

U ponedjeljak 20. svibnja u obiteljskoj kući u Donjem Knegincu dogodila se rijetka obiteljska tragedija. Oko 17.25 sati, sin u dobio od 38 godina, nožem je ozlijedio 64-godišnjeg oca, nanijevši mu ubodne rane, kao i majku u dobio od 61 godina, kojoj je nanio rezne rane po ruci. Od zadobivenih ozljeda, otac je nakon pružene liječničke pomoći na mjestu preminuo, dok je 61-godišnjakinji liječnička pomoć pružena u Općoj bolnici u Varaždinu (...).

Osumnjićeni je istog dana uhićen i priveden u Policijsku postaju Varaždin, a u tijeku je kriminalističko istraživanje radi utvrđivanja svih okolnosti ovog kaznenog djela. Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu je 21. svibnja provelo prvo ispitivanje uhićenog zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenih djela teškog ubojstva i tjelesne ozljede. Državno odvjetništvo je podnijelo prijedlog da se protiv osumnjičenika odredi istražni zatvor zbog opasnosti od nedopuštenog utjecaja na svjedoke u istrazi i opasnosti od ponavljanja kaznenih djela kojeg je sutkinja Županijskog suda u Varaždinu u srijedu, 22. svibnja, prihvatila i odredila mu istražni zatvor.

Pravosudna tijela raspolažu informacijom da se osumnjičeni liječi zbog psihičkih problema, ali u ovom trenutku ne mogu dovesti u vezu,ali niti isključiti jesu li te teškoće povezane s ubojstvom..

Više pročitajte u novom broju Varaždinskih vijesti...

Označeno u