Tridesetogodišnjak je pronađen u automobilu u Kumičićevoj ulici Foto: Ivan Agnezović/Regionalni tjednik

Djevojci koja je nožem izbola 30-godišnjaka kaznena prijava zbog pokušaja ubojstva

M.P./Varaždinske vijesti | 16.6.2017. u 12:53h | Objavljeno u Crna kronika
Ljekarne VŽŽ

Dvadesetjednogodišnjakinja koja je u noći sa srijede na četvrtak (14. na 15. lipnja) pokušala ubiti 30-godišnjaka danas je predana pritvorskom nadzorniku PU varaždinske uz kaznenu prijavu zbog ubojstva u pokušaju. Izvijestili su danas iz PU varaždinske uz pojašnjenje što se, prema dosta utvrđenim informacijama, odvijalo te noći.

- Tijekom noći sa 14. na 15. lipnja od od 23 do 3.30 sati, na predjelu uz rijeku Dravu, došlo je do verbalnog i fizičkog sukoba između 21-godišnje djevojke i 30-godišnjaka. Tijekom sukoba, 21-godišnjakinja je na za sad neutvrđeni način nanijela 30-godišnjaku ubodnu ranu u predjelu vrata. Ozlijeđeni je 30-godišnjak prevezen u Opću bolnicu Varaždin gdje je zadržan na liječenju, dok je djevojka dovedena u Policijsku upravu varaždinsku na kriminalističko istraživanje - naveli su iz policije dodavši da njihovi djelatnici nastavljaju daljnji rad na utvrđivanju svih okolnosti ovog kaznenog djela.

Inače, tridesetogodišnji Nikola Turek iz Varaždina, trenutno se nalazi u induciranoj komi na odjelu intenzivne njege varaždinske Opće bolnice. Njegov kolega iz MK Baroker, čiji je Turek odnedavno bio predsjednik, o njemu ima samo riječi hvale.

- O ovom događaju znam samo ono što sam čitao na portalima i ne mogu vjerovati da se to dogodilo u Varaždinu. Ne znam ni tko mu je bila ta cura…Strašno je što se to dogodilo, radi se o dragom dečku, ambicioznom i pametnom...Još sam uvijek u šoku. Nadam se da će se oporaviti - rekao nam je jedan od članova MK Baroker.

Prema riječima Nikoline cure Martine, bivša ga je cura N.B. u srijedu namamila van jer se nikako nije mogla oporaviti od prekida.

- Prekinuli su još prije dvije godine, no ona ga je čitavo vrijeme nastavila opsjedati i nije mu davala mira. Bila je opsjednuta s njime. I prije ga je pokušavala namamiti da se nađe s njom, a sada je očito u tome i uspjela - kratko nam je kazala Nikolina cura Martina.

Označeno u