Dao predujam da mu doveze automobil iz inozemstva, vozilo nije vidio do današnjeg dana

VV/MH | 27.7.2021. u 12:18h | Objavljeno u Crna kronika

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su prijavu 38-godišnjaka da je prevaren.

-Kako je utvrđeno, 30-godišnjak je kao odgovorna osoba jednog obrta iz Koprivnice početkom mjeseca ožujka 2021. godine dogovorio da će u njegovo ime kupiti i dovesti vozilo u Republiku Hrvatsku za što je od 38-godišnjaka uzeo postotak od oko dvije tisuće eura kao predujam za kupovinu vozila, te ga je po uvozu trebao predati 38-godišnjaku. Do današnjeg dana vozilo nije predao kupcu, niti vratio novac - poručuje policija.

Materijalna šteta se procjenjuje na petnaestak tisuća kuna. Policijski službenici će nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja podnijeti kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu.

Policijski službenici Policijske postaje Ludbreg zaprimili su kaznenu prijavu muškarca starosti 27 godina.

-Prijavljuje da je nepoznati počinitelj od 23. do 26. srpnja u Šenoinoj ulici u Ludbregu na parkiralištu iz nezaključanog tovarnog prostora teretnog vozila otuđio više komada različitih bušilica i alata. Visina materijalne štete procjenjuje se na više tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela - kažu djelatnici policije.

Policijski službenici Policijske postaje Ludbreg zaprimili su kaznenu prijavu muškarca starosti 55 godina.

-Prijavljuje da je nepoznati počinitelj 26. srpnja u ulici Petra Krešimira u Ludbregu provalio u obiteljsku kuću iz koje je otuđio razni nakit. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela - poručuje PU varaždinska.