Cigarete, bezalkoholna pića, bicikl i sportska torba na meti lopova

VV | 8.8.2022. u 11:09h | Objavljeno u Crna kronika

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su kaznenu prijavu odgovorne osobe jedne trgovine, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj 5. kolovoza u 9.15 sati u Meštrovićevoj ulici u Varaždinu iskoristio nepažnju djelatnice u trgovini i otuđio više desetaka kutija cigareta. Visina materijalne štete procjenjuje se na više stotina kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su kaznenu prijavu 25-godišnjakinje, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj 3. kolovoza u Slavenskoj ulici u Varaždinu ispred zgrade otuđio bicikl. Visina materijalne štete procjenjuje se na više tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su kaznenu prijavu odgovorne osobe jednog poduzeća, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj 5. kolovoza u ulici Augusta Cesarca u Varaždinu provalio u ugostiteljski objekt, iz kojeg je otuđio razna bezalkoholan pića i artikle. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su kaznenu prijavu 45- godišnjaka, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj 6. kolovoza na jednom parkiralištu u Vidovcu iz vozila otuđio sportsku torbu sa dokumentima i novcem. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Označeno u