Čak tri požara proteklog vikenda, po jedan u Lepoglavi, Možđencu i G. Martijancu

VV | 15.2.2021. u 10:02h | Objavljeno u Crna kronika
Ljekarne VŽŽ

U subotu, 13. veljače oko 19.45 sati u Lepoglavi na parkiralištu, izbio je požar na vozilu kojim se koristio 41-godišnjak. Kako je utvrđeno, požar je izbio na električnim instalacijama motora, nakon čega se proširio na ostale gorive djelove. Požar su ugasili vatrogasci DVD Lepoglava. U požaru nije bilo ozlijeđenih osoba, već je nastupila materijalna šteta koja se procjenjuje na više tisuća kuna.

U subotu, 13. veljače oko 22 sata u Možđencu, izbio je požar na vikend kući u vlasništvu 52-godišnjaka. Kako je očevidom utvrđeno, požar je izbio uslijed loženja peći na kruta goriva, te se uslijed pregrijavanja peći, drveni dio kuće zapalio i proširio na ostale gorive dijelove. Požar su ugasili vatrogasci DVD Novi Marof. U požaru nije bilo ozlijeđenih osoba, već je nastupila materijalna šteta koja će se utvrditi naknadno.

Jučer, 14. veljače oko 1 sat u Gornjem Martijancu, izbio je požar na vikend kući u vlasništvu 56-godišnjaka. Kako je utvrđeno, požar je izbio uslijed pregrijavanja inox dimnjaka i zapaljenja ventilatora za vrući zrak odakle se vatra proširila na ostale gorive dijelove krovišta. Požar su ugasili vatrogasci DVD Martijanec. U požaru nije bilo ozlijeđenih osoba, već je nastupila veća materijalna šteta koja će se utvrditi naknadno.