Biciklist krenuo na vožnju s 2,65 promila alkohola u krvi, udario rubnik i pao na kolnik

VV/MH | 20.7.2021. u 16:54h | Objavljeno u Crna kronika

Jučer, 19. srpnja oko 18.40 sati u Frankopanskoj ulici u Ludbregu u prometnoj je nesreći ozlijeđena jedna osoba. Muškarac starosti 37 godina upravljao je biciklom pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 2.65 g/kg.

-Upravljao je biciklističkom trakom iz smjera centra grada u smjeru Poljanca. Uslijed alkoholiziranosti izgubio je nadzor nad biciklom i udario u rubni kamen nakon čega je pao na kolnik i zadobio ozljede. Biciklist je zadobio ozljede, te mu je na mjestu događaja pružena medicinska pomoć od strane liječnika Zavoda za hitnu medicinu varaždinske županije. Ozljede su mu okvalificirane kaoPRO lakše tjelesne ozljede - kažu djelatnici PU varaždinske.

Jučer, 19. srpnja oko 9.40 sati u Varaždinu u prometnoj je nesreći ozlijeđena jedna osoba. Osobnim vozilom je Hercegovačkom ulicom iz smjera Koprivničke u smjeru ulice Franje Kiša upravljao 70-godišnjak.

-Dolaskom do raskrižja sa Kumičićevom i Kišovom ulicom koja je označena kao cesta s prednošću prolaska vozilom je ušao u raskrižje, a da nije propustio sva vozila koja se kreću tom cestom. Tom prilikom je u prednju stranu vozila udario moped kojim je Kumičićevom ulicom u smjeru Optujske upravljao 60-godišnjak. Uslijed udara mopedist je pao na kolnik i zadobio ozljede. Medicinska pomoć pružena mu je u varaždinskoj Općoj bolnici. Ozljede mu za sada nisu okvalificirane - poručuje PU varaždinska.