Bicikli i dalje "vruća" roba, na meti lopova i stabla, nakit, mobiteli... Foto: Pexels/ilustracija

Bicikli i dalje "vruća" roba, na meti lopova i stabla, nakit, mobiteli...

Varaždinske vijesti | 2.4.2024. u 19:30h | Objavljeno u Crna kronika

Policijska uprava varaždinska izvijestila je o provalama i krađama koje su se dogodile u proteklom razdoblju.

U subotu, 30. ožujka, u Ulici hrvatskih branitelja u Varaždinu, nepoznati je počinitelj iz hodnika zgrade otuđio bicikl u vlasništvu 40-godišnjakinje. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko stotina eura. Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

U razdoblju od 29. do 30. ožujka u Varaždinu, nepoznati je počinitelj provalio u cvjećarnicu i otuđio dva mobitela i novac. Materijalna šteta procjenjuje se na oko 1000 eura. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

U razdoblju od 14. do 30. ožujka u mjestu Oštrice, nepoznati je počinitelj provalio u kuću u vlasništvu 61-godišnjakinje i otuđio razni nakit. Materijalna šteta procjenjuje se na više stotina eura. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Tijekom noći 30./31. ožujka, nepoznati je počinitelj provalio u ugostiteljski objekt u Gornjem Kućanu te otuđio novac iz blagajne i aparata za zabavu. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

U razdoblju od 1. do 20. ožujka, u Družbincu, nepoznati je počinitelj u šumi porušio i otuđio stabla u vlasništvu jednog poduzeća za gospodarenje šumama. Materijalna šteta procjenjuje se na oko 100 eura. Policijski službenici nastavljaju rad u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Označeno u