Autom vozio po Piškorovcu i pritom pucao iz sačmarice!

VV/MH | 2.8.2021. u 16:27h | Objavljeno u Crna kronika

U petak, 30. srpnja 2021. godine u 00,45 sati, policijski službenici Policijske uprave međimurske postupali su po dojavi da muškarac u Piškorovcu vozi osobni automobil i puca iz oružja.

Ubrzo su uočili taj automobil te je pregledom automobila, na prednjem sjedalu uočen nepoznati muškarac te je utvrđeno da se radi o 29-godišnjaku s područja općine Mala Subotica. U vozilu je uočeno oružje, dok je muškarac uhićen uz uporabu sredstava prisile.

-Temeljem naredbe Prekršajnog odjela Općinskog suda provedena je pretraga osobnog automobila, kojom prilikom je u vozilu pronađeno i oduzeto oružje i streljivo, jedna puška s glatkim cijevima „pumperica“, kalibra 12 mm, 13 komada lovačkog streljiva (patrone) kalibra 12 mm, jedna prazna patrona kalibra 12 mm te jedan tromblonski nastavak za pušku nepoznate marke i modela. Dovršenim kriminalističkim istraživanjima sumnja se da u četvrtak, 29. srpnja od 23,30 do 24 sata, na ulici u Piškorovcu, 29-godišnjak iz puške neovlašteno ispalio u zrak više streljiva - poručuju djelatnici PU međimurske.

Protiv osumnjičenog podnijet je Optužni prijedlog Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Čakovcu.