Autobusom naletio na drugi autobus u Jalkovečkoj ulici, ozlijeđene tri osobe Foto: VV arhiva / ilustracija

Autobusom naletio na drugi autobus u Jalkovečkoj ulici, ozlijeđene tri osobe

Varaždinske vijesti | 11.6.2024. u 11:29h | Objavljeno u Crna kronika

U ponedjeljak, 10. lipnja, oko 5.20 sati, u Jalkovečkoj ulici u Varaždinu, dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenim osobama.

- Muškarac starosti 54 godina upravljao je autobusom. On brzinu kretanja svog vozila nije prilagodio osobinama i stanju kolnika te je prednjim dijelom vozila udario u zadnji dio drugog autobusa koji je bio zaustavljen uz desni rub kolnika, a kojim je upravljao 72-godišnjak. U prometnoj nesreći ozlijeđena su oba vozača i 34-godišnja putnica iz autobusa kojim je upravljao 72-godišnjak. Medicinska pomoć im je pružena u Općoj bolnici u Varaždinu, a njihove ozlijede će se okvalificirati naknadno - izvijestili su iz policije.

Prometna nesreća s ozlijeđenom osobom dogodila je u ponedjeljak, 10. lipnja, oko 14.15 sati, i u mjestu Križovljan.

- Žena starosti 43 godina upravljala je osobnim automobilom. Ona brzinu kretanja svog vozila nije prilagodila osobinama i stanju kolnika te je je prednjim dijelom svog vozila udarila u zadnji dio osobnog automobila kojim je upravljala 47-godišnjakinja, a koji je bio zaustavljeni zbog skretanja u lijevo. U prometnoj nesreći ozlijeđena je 47-godišnjakinja. Medicinska pomoć joj je pružena u Općoj bolnici u Varaždinu, a njezine ozlijede će se okvalificirati naknadno - naveli su iz PU varaždinske.

Označeno u