28-godišnjak se bori za život - uhićen 61-godišnjak iz Varaždina

vv | 3.5.2020. u 12:09h | Objavljeno u Crna kronika

Još uvijek traje policijski očevid na mjestu sinoćnje pucnjave, koja se dogodila oko 19 sati u vikendici kod Vularije, točnije u nastavku Dravske ulice. Nakon obračuna u čakovečkoj bolnici završile su dvije od tri prisutne osobe, od čega je jedna u vrlo teškom stanju.

U čakovečkoj Županijskoj bolnici za život se bori 28-godišnji zidar iz Vularije, koji je zadobio ranu od metka koji je ispalio, kako se sumnja, 61-godišnjak iz Varaždina,  koji je zbog toga i uhićen.

U pucnjavi je teže ozlijeđen iz 63-godišnjak iz Turčina, vlasnik vikendice kod koje su i danas policajci. Oni bi trebali rasvijetliti što se zbilo na mjestu događaja na kojem su nađena dva oružja. No, to neće biti lako.

Naime, zbog teškog stanja 28-godišnjaka, sada su poznati navodi samo jedne strane, prema kojoj je u inače mirnom dijelu vikend naselja sinoć došlo prvo do verbalnog, a onda i oružanog obračuna zbog sumnju povezanih s provalom u vikendicu, koja se dogodila u noći s 28. na 29. travnja.

Naime, u noći s utorka na srijedu 28./29. travnja je nepoznati počinitelj provalio u vikendicu 63-godišnjeg vlasnika, odakle je ukrao solarne akumulatore i motornu kosilicu.

vularija2.jpg