21-godišnjak naletio motociklom na teretno vozilo

VV/MH | 28.5.2021. u 06:51h | Objavljeno u Crna kronika

U srijedu, 27. svibnja oko 16.30 sati na državnoj cesti D-3 u Paki, dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenom osobom. Mladić u dobi od 21 godine upravljao je motociklom iz smjera Novog Marofa u smjeru Zagreba.

-Ulaskom u desni oštri nepregledni zavoj, zbog neprilagođene brzine stanju i uvjetima na kolniku, izgubio je nadzor nad upravljačem i vozilom prešao na suprotnu prometnu traku. Pritom je prednjim dijelom motocikla udario u prednji desni dio teretnog vozila kojim je iz suprotnog smjera upravljao 47-godišnjak. Motociklist je uslijed udara pao na travnatu površinu uz kolnik te je ozlijeđen. Medicinska mu je pomoć pružena u varaždinskoj Bolnici. - kažu nam djelatnici PU varaždinske


U prometnoj nesreći koja se dogodila u srijedu, 27. svibnja oko 21.20 sati na državnoj cesti D-24 na obilaznici Varaždinskih Toplica, ozlijeđen je 63-godišnjak. On je upravljao osobnim vozilom pod utjecajem alkohola od 0.87 g/kg iz smjera Tuhovca u smjeru Novog Marofa.

-Dolaskom do kružnog toka, zbog nekretanja sredinom obilježene prometne trake, sletio je vozilom udesno van kolnika u cestovni jarak. Pritom je ozlijeđen te je prevezen u Opću bolnicu Varaždin. - ispričali su nam djelatnici PU varaždinske.