19-godišnji biciklist i 25-godišnja motociklistica ozlijeđeni u nesrećama u Gornjem Ladanju i Ivancu Foto: VV arhiva / ilustracija

19-godišnji biciklist i 25-godišnja motociklistica ozlijeđeni u nesrećama u Gornjem Ladanju i Ivancu

I.D./Varaždinske vijesti | 16.8.2019. u 10:53h | Objavljeno u Crna kronika
Ljekarne VŽŽ

Jučer, 15. kolovoza, u prometnoj nesreći koja se dogodila oko 8.10 sati u Gornjem Ladanju, ozlijeđen je 19-godišnji mladić.

Prema policijskom izvješću, on je upravljao biciklom iz smjera Čalinca u smjeru Biljevca. Na nizbrdici je naglo zakočio prednjom kočnicom, zbog čega se zadnji kotač bicikla podigao sa ceste te je mladić pao preko upravljača na kolnik i zadobio ozljede. Medicinska pomoć mu je pružena u varaždinskoj općoj bolnici, a ozljede mu za sada nisu okvalificirane.

Jučer se i u Ivancu, oko 19.15 sati, također dogodila prometna nesreća u kojoj je ozlijeđena 25-godišnja motociklistica. Ona je upravljala motociklom iz smjera Ivanca u smjeru Varaždina.

- Dolaskom van naseljenog mjesta i po izlasku iz oštrog zavoja, zbog neprilagođene brzine kretanja motociklom prelazi na meki teren, izgubila je nadzor i kontrolu, izletjela u cestovni jarak te udarila u betonski most. Medicinska pomoć joj je pružena u varaždinskoj općoj bolnici, a ozljede joj za sada nisu okvalificirane - priopćili su iz policije.

Označeno u