Nakon gašenja Radio Varaždina "lov" na županijsku koncesiju, Čačić tvrdi: "Službeno još nemam ništa" Foto: Ilustracija/Arhiva VV

Nakon gašenja Radio Varaždina "lov" na županijsku koncesiju, Čačić tvrdi: "Službeno još nemam ništa"

IHR/Varaždinske vijesti | 9.7.2019. u 20:51h | Objavljeno u Aktualno

- Žao mi je što se ugasio Radio Varaždin, kao što je mislim i cijeloj javnosti Varaždinske županije. S obzirom na jedinu županijsku koncesiju tog medija, zanima me razmišlja li Varaždinska županija uključenje nekakvnog drugog oblika ili tvrtke koja bi imala županijsku koncesiju. Mislim da je to važno - rekla je SDP-ova vijećnica Dubravka Biberdžić na prošlotjednoj sjednici Županijske skupštine.   

Kao što je poznato, Radio Varaždin početkom svibnja prestao je s radom, a riječ je o jednoj od najstarijih radiostanica u Hrvatskoj koja je upravo ovih dana, 10. srpnja, trebala proslaviti svoj 74. rođendan.

> Radio Varaždin se gasi: "Nesposobnost uništila jednu od najstarijih radiostanica u Hrvatskoj!

Župan Radimir Čačić je rekao kako je shvatio da je namjera Radija Sjeverozapad bila dobivanje županijske koncesije, no priznaje, službeno još ništa nije dobio.

- Izjasnili su se da su zainteresirani. Tko god dobije županijsku koncesiju, mi smo zainteresirani da mu "držimo leđa", naravno u tržišnim uvjetima - poručio je Čačić.