Županijski dužnosnici obišli Gospodarski sajam te podržali obrtnike i OPG-ove

J.Š./Varaždinske vijesti | 19.6.2021. u 14:01h | Objavljeno u Aktualno

Gospodarski sajam koji se održava na Kapucinskome trgu u Varaždinu obišli su župan Varaždinske županije Anđelko Stričak, njegova zamjenica Silvija Zagorec te direktor Turističke zajednice Varaždinske županije Miran Bojanić Morandini koji su podržali obrtnike i OPG-ove, popričali s njima te im pružili podršku.

Župan Stričak je tom prilikom naglasio kako je ovaj sajam dobra prilika da se izlagači iz Varaždinske, ali i okolnih županija predstave, promoviraju te prodaju svoje proizvode.

- Obrtnici i vlasnici OPG-ova su dočekali da opet mogu pokazati i predstaviti svoje proizvode, ponuda je raznovrsna te će posjetitelji sajma zasigurno biti zadovoljni. Lijepo je da se polako vraćamo u normalu, da se ljudi počinju družiti te da se neki događaji mogu organizirati, ali još uvijek moramo poštivati propisane mjere te pritom paziti na sebe i na druge– rekao je župan.

Ovaj sajam se održava sedmi puta zaredom, a na njemu izlaže preko 100 izlagača.

Tijekom vikenda, na sajamskom prostoru uz izložbe i prezentacije, bit će organizirane modne revije, demonstracije izlagača, zabavno-glazbeni program odnosno North West Fest. Organizator priredbe je agencija TIN Marketing, Varaždinska županija je partner, a Grad Varaždin je pokrovitelj sajma

Označeno u