Zdravko Rogina: "Poslovanje Vartopa je u potpunosti stabilno i pozitivno" Foto: VV arhiva

Zdravko Rogina: "Poslovanje Vartopa je u potpunosti stabilno i pozitivno"

Varaždinske vijesti | 30.3.2022. u 14:10h | Objavljeno u Aktualno

Na jučerašnje priopćenje iz HDZ-a Grada Varaždina i izjavu Damira Habijana o spajanju gradskih tvrtki reagirao je direktor gradske tvrtke Vartop Zdravko Rogina.

>> Habijan: Nećemo dopustiti da povećanje cijene odvoza otpada utječe na naše najugroženije sugrađane

Podsjetimo, predsjednik varaždinskog HDZ-a Damir Habijan osvrnuo se na točku dnevnog reda današnje sjednice Gradskog vijeća o spajanju trgovačkih društava Aquacity, Vartop i Gradske tržnice te njihovom pripajanju Parkovima, te je naveo da u obrazloženju nema jasnog razloga svrhe pripajanja.

- Postoji bojazan da će loše bilance Aquacityja i Vartopa pokvariti bilancu tvrtke Parkovi. Vartop bi trebao ići u stečaj ili likvidaciju, a Aquacity dati u koncesiju ili zakup. Očekujemo da se prijedlozi ovakvih odluka puno bolje i konkretnije pripreme jer uz viziju moraju postojati i izračuni troškova, ušteda, plan isplativosti - zaključio je Habijan.

Zahtjev direktora Vartopa za ispravkom objavljene informacije objavljujemo u cijelosti:

"Poštovani,

ovim putem Vam se obraćamo, u vezi članka koji se tiče društva VARTOP d.o.o., sa sjedištem u Varaždinu, Stanka Vraza 6, osobni identifikacijski broj (OIB): 91016122289, objavljenog na Vašem Internet portalu Varaždinske-vijesti, https://www.varazdinske-vijesti.hr/aktualno/habijan-necemo-dopustiti-da-povecanje-cijene-odvoza-otpada-utjece-na-nase-najugrozenije-sugradane-57488, od dana 29. ožujka 2022. godine, u 10:00 sati, autora Martin Novosel, pod naslovom: „Habijan: Nećemo dopustiti da povećanje cijene odvoza otpada utječe na naše najugroženije sugrađane“ (dalje u tekstu: „Članak“).

Radi pravilnog informiranja javnosti i naših korisnika želimo naglasiti da su sve usluge društva VARTOP d.o.o. kontinuirano dostupne te je naše poslovanje u potpunosti stabilno i pozitivno, što je između ostalog vidljivo i iz javno dostupne bilance društva koja obuhvaća 2020. i 2021. godinu.

Jasna nam je zabrinutost svakoga našeg korisnika koji je u Vašem članku pročitao negativnu vijest da „Vartop bi trebao ići u stečaj ili likvidaciju“ i radi njih smatramo da je bitno da se objavi potpuna i točna informacija, ali nije nam jasno da se takve negativne informacije olako plasiraju u javnost kad su na jedan „klik“ dostupne najnovije financijske informacije koje govore upravo suprotno, tj. govore o kontinuitetu pozitivnog poslovanja društva Vartop d.o.o..

S poštovanjem,

VARTOP d.o.o.
Zdravko Rogina, direktor"

Facebook komentari
Komentari ispod članaka ni na koji način nisu stavovi uredništva Varaždinskih vijesti te su za njih odgovorni isključivo čitatelji. Ističemo kako je stav redakcije da je zabranjeno vrijeđanje, govor mržnje te poticanje diskriminacije na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, dobi, rodnog identiteta ili spolne orijentacije. Svi komentari za koje uredništvo procijeni da su neprikladni bit će obrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim tijelima.
Povezani članci