Zbog novih propisa nova pravila oko terasa u središtu Varaždina: traje javno savjetovanje Foto: Ilustracija/Arhiva VV

Zbog novih propisa nova pravila oko terasa u središtu Varaždina: traje javno savjetovanje

VV | 9.12.2019. u 20:24h | Objavljeno u Aktualno
Ljekarne VŽŽ

U razdoblju od 9. prosinca do 19. prosinca ove godine provodi se savjetovanje sa zainteresiranom javnošću povodom donošenja Odluke o uvjetima za postavljanje terasa na javnim površinama u povijesnoj jezgri grada Varaždina.
Ukazala se potreba da se važeća Odluka o uvjetima izmjeni, no budući da su u međuvremenu na snagu stupili novi propisi, odlučeno je kako je potrebno izraditi novu.

U ovoj Odluci jasnije se reguliraju ograde terasa imajući u vidu da je došlo do napretka tehnologije grijanja te da sve veći broj građana želi uživati na terasama i u zimskim mjesecima, kao i manja izmjena u vezi točionika.
Cilj provođenja savjetovanja je upoznavanje javnosti s nacrtom Odluke, a radi dobivanja mišljenja, primjedbi i prijedloga i eventualno prihvaćanja zakonitih i stručno utemeljenih prijedloga, primjedbi i mišljenja.
Materijali i obrasci relevantni za savjetovanje kao i sam Nacrt odluke, nalaze se na web stranicama Grada Varaždina.
Svoje doprinose javnom savjetovanju moguće je dostaviti isključivo putem priloženog obrasca zaključno do 19. prosinca ove godine na adresu Grad Varaždin, Upravni odjel za komunalni sustav i urbanizam, Trg slobode 12/II, Varaždin s naznakom „Primjedbe, prijedlozi i mišljenja na Nacrt odluke o uvjetima za postavljanje terasa na javnim površinama u povijesnoj jezgri grada Varaždina“ ili na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. također putem obrasca.

Označeno u