Zbog dočeka Dalića, u utorak se privremeno zatvara promet oko Kapucinskog trga

M.P./Varaždinske vijesti | 16.7.2018. u 14:10h | Objavljeno u Aktualno

Povodom dočeka Zlatka Dalića i ostalih članova stručnog stožera u utorak u 19 sati na Kapucinskom trgu u Varaždinu, iz PU varaždinske obavještavaju da će se privremeno zatvoriti promet tim dijelom grada.

- Konkreno, od 17 sati pa do završetka javnog okupljanja, zatvorit će se za sav promet kolnik Kapucinskog trga u zoni Glazbene škole u Varaždinu i to od semaforiziranog raskrižja ulica Stanka Vraza i Braće Radić do semaforiziranog raskrižja Augusta Cesarca i Zrinskih i Frankopana te ulica Z. i V. Milkovića, od raskrižja s Kratkom i ulicom Ive Režeka do raskrižja s jednosmjernom cestom na Kapucinskom trgu - pojašnjavaju iz policije.

Ujedno apeliraju na građane da na doček ne donose i ne upotrebljavaju pirotehnička sredstva, kako ne bi došlo do ugrožavanja sigurnosti i zdravlja sudionika.

- Također skrećemo pozornost da će policijski službenici Policijske uprave varaždinske navedeno javno okupljanje snimati sukladno čl. 79. Zakona o policijskim poslovima i ovlastima. Molimo građane da poštuju postavljenu privremenu prometnu signalizaciju i slijede upute policijskih službenika, pripadnika Prometne jedinice mladeži i redara, a naročito da ne prelaze neoprezno cestu na dionicama ceste u zoni javnog okupljanja na kojima će se odvijati promet - poručuju.